Transparant en vertrouwd

Transparant

Prettig zaken doen, open en transparant. Dat is de stijl van Roland Equipment. Een unieke manier van werken waarbij ik een machine niet mooier maak dan deze is zodat de klant krijgt wat hij verwacht. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik in tien jaar een goede naam en een mooi klantenbestand heb opgebouwd. Niet alleen in Scandinavië, maar ook in Nederland.

 

 

Vertrouwen

Persoonlijk contact, voor zover dat lukt op afstand, is voor mij een belangrijke basis van zaken doen. Door de vertrouwensband die ik met mijn klanten heb opgebouwd, weten we exact wat we aan elkaar hebben. Trouwe klanten kunnen rekenen op exclusiviteit.

Van inspectie tot oplevering

Roland Equipment verzorgt de complete aankoop van een grondverzetmachine, van eerste contact tot de levering. Na een vraag ga ik voor jou op zoek. Als ik de juiste machine gevonden heb, ga ik op inspectie. Ik kijk naar de uiterlijke staat, de conditie en met welke functies de machine is uitgevoerd. Na de inspectie doe ik verslag.

Ik zorg vervolgens dat de machine technisch wordt nagekeken en desgewenst wordt bijgespoten of voorzien van de juiste banden. Ik regel de benodigde documenten en zorg voor transport en verscheping, zodat de machine startklaar in de dichtstbijzijnde haven op je staat te wachten.

Bereikbaar

neem contact met ons op
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Roland Equipment
    Eikenlaan 19 7771 DW Hardenberg T: 0031 620 971 699 E: [email protected]